DE OOGKAS Collectie

Dit Belgische ontwerp onderscheidt zich van alle anderen uit onze collectie omdat Bieke Hoet, dochter van de bekende Belgische ontwerper Patrick Hoet, voor haar monturen de hypermoderne printtechnologie 3D heeft toegepast.

Dat wil zeggen dat kunststofdeeltjes met een laser aan elkaar vast worden geprint; een ecologisch proces dat geen restafval tot gevolg heeft. Er wordt dus niets méér gebruikt dan nodig is, een werkwijze die precies past in het accent van de collectie van De Oogkas: aandacht voor duurzaamheid.

Bieke Hoet, die een opleiding heeft als interieurontwerper, werkte tien jaar op het ontwerpbureau van haar vader waar ze zich aanvankelijk helemaal niet bezig hield met brillen maar een meubellijn ontwikkelde en stands voor optiekbeurzen. Daarna startte ze met de Hoet ‘Eye catcher’ collectie die begon met het opvallende ontwerp van de Cabrio Firebird: een zonneklep- en bril in een stuk.

In 2009 ontstond een complete zonnebrillenlijn die zich volledig in 3D ontwikkelde. Nu maken ook optische brillen deel uit van de unieke Cabrio collectie. Door het gebruik van nieuwe technieken en materialen levert Hoet een toegevoegde waarde en creëert zij een nieuwe esthetiek in brillenontwerpen.

€ 295.-

www.hoet.be/nl/cabrio-brillen

 

Contact

Heeft u een vraag of reactie? Wij staan u graag te woord.

logo-de-oogkas
’s Gravelandseweg 46a
1211 BT Hilversum

035-7732993
info@deoogkas.nl
Facebook
Instagram
Pinterest

Openingstijden
Zondag en maandag : gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Privacyverklaring